ONZE VISIE

SPECIALISATIE

Gevas is gespecialiseerd in draaipoorten, schuifpoorten (al dan niet geautomatiseerd en voorzien van toegangscontrole), industriële gaasafsluiting, sierhekwerken, houten afsluitingen. Ook voor trappen, leuningen, ijzeren platforms, brandladders, balkon afsluitingen, raamgrillen,... kan u op ons beroep doen.

PERFECTIE IS ONZE STANDAARD

 GEVAS werkt uitsluitend met duurzame materialen. Zo worden onze producten uit ijzer steeds verzinkt en gepoedercoat om roest tegen te gaan. Ook onze houten producten worden ondersteund door een ijzeren, gepoedercoat skelet. Wilt u een moderne look? Bekijk dan zeker onze producten in aluminium. 

WAT WE DOEN

afsluiting met metaal en hout
houtenpoort met metalen kader gebogen bovenkant___serialized1
21028-B8
Fietsenstalling
dubbeldraads hekwerk + poortje
Planckendael

AFSLUITINGEN


Wil u privacy creëren in uw tuin? Dan moet u op zoek naar een degelijke  tuinafsluiting die bij uw woning past. 


Samen met u bekijken wij wat past bij uw woning én uw wensen. Moet de afsluiting volledige privacy bieden, mag ze onderhoud vergen, hoe hoog moet ze zijn? Het zijn allemaal vragen die u kan stellen om tot de juiste materiaalkeuze te komen. Dankzij ons uitgebreid gamma vindt u zeker wat u zoekt.

POORTEN


Wil u de laatste finishing touch aan uw woning geven? Een poort is het eerste dat u en uw gasten zien. Met een degelijke poort kan u echt al de sfeer bepalen. Misschien heeft u een veiligere plek nodig om de wagen te parkeren? Een poort zorgt ook voor meer privacy. Zo kan niemand onaangekondigd plots in uw tuin staan.


Dankzij ons ruim aanbod aan materialen en kennis, kunnen wij voor u de perfecte poort op maat laten maken.

BALKONHEKKEN, TRAPPEN & LEUNINGEN


Een balkon aan uw woning is pure luxe. Binnen enkele stappen kunt genieten van frisse en heldere buitenlucht in elk seizoen. U kunt de omgeving vanop een hoogte bekijken maar het moet ook veilig blijven. Bij Gevas is dit prioriteit. Wij zorgen ervoor dat uw balkon perfect past bij uw omgeving én veilig is.


Ook bij trappen en leuningen zorgen wij ervoor dat deze ideaal in uw omgeving opgaan én veilig zijn.

CARPORT & FIETSENSTALLING


Met een carport kan u heel wat winterse ellende voorkomen. Maar ook in de andere seizoenen zal uw wagen het hele jaar droog staan en beschermd zijn  tegen vuil, stof, vallende takken, regen en hagel. In de zomer zorgt de schaduw van de carport ervoor dat het aangenaam koel blijft in uw auto.


Met een fietsenstalling geldt juist hetzelfde. Staat de fiets veilig en gewaarborgd van alle soorten weersomstandigheden dan zullen medewerkers ook vaker de fiets nemen. 

PROJECTEN


Benieuwd wat we nog allemaal kunnen? Bekijk hier onze projecten.